Mărturii

Sunt foarte multumit de serviciile oferite de REALPRO, in totalitatea lor

In primul rand doresc sa multumesc agentiei pentru profesionalismul de care a dat dovada. 

Vladimir-Liviu Armeanu, Bucuresti

Poate cea mai reusita experienta de real estate despre care stiu

Situatia mea este oarecum una de exceptie, si poate de aceea cu atat mai mult relevanta si in mod cert absolut obiectiva, intrucat accesul meu la experti in domeniul real estate in Romania era nul

Stefan Calin Mititelu, Chicago - USA

Apartament - Sfintii Voievozi, listat 110.000 euro - vandut 112.000 euro!

Multumesc, REALPRO! Multumesc, dle Marius si dle Bogdan! Cei doi domni s-au implicat si mi-au fost aproape pe tot parcursul prcesului de vanzare al apartamentului meu.

Rodica Mecu, Bucuresti

A fost o alegere pentru care ma felicit si acum

In 2014 eram interesat de achizitionarea unei proprietati. Atunci l-am cunoscut pe dl. Dan Negulescu de la Agentia Imobiliara REALPRO, actionand ca reprezentant al vanzatorului. Nu mi-a pus in fata imediat un contract pe care sa-l semnez ci din contra mi-a oferit toate datele necesare, a fost punctual la toate intalnirile solicitate cu 0% comision. Cu toate ca nu am cumparat proprietatea respectiva, am ramas cu gandul la modul de lucru al REALPRO.

Laurentiu Visan, Bucuresti

Lucrul pe care agentul REALPRO îl face cel mai bine este...

Lucrul pe care agentul dumneavoastră REALPRO l-ar putea face pentru a își deservi mai bine clienții este: In cazul meu agentul s-a ocupat de absolut tot, a avut inclusiv cheile apartamentului si a facut tot i-a stat in putinta sa prezinte si vanda cat mai bine proprietatea, reprezentandu-ma foarte bine in toate situatiile cu care ne-am confruntat. 

Mario Ionescu, București

Nivelul profesional a fost cel putin egal cu cel intalnit pe piata imobiliara canadiana si americana!

Folosesc acest prilej pentru a multumi si felicita echipa REALPRO si in special pe Dl. Constantin Nechita, pentru inaltul profesionalism de care a dat dovada in vanzarea a doua proprietati in timp record si cu rezultate foarte bune financiar. 

Cristian-Liviu Constantinescu - Calgary, Alberta, Canada

Asa cum noi am fost indrumati sa apelam la serviciile agentiei REALPRO, si noi la randul nostru vom face acelasi lucru cu alte persoane.

Inca de la inceput vreau sa spun ca mie si sotului meu ne-a facut placere sa colaboram cu dumneavoastra in procedura de vanzare a proprietatii noastre. Agentia REALPRO ne-a fost recomandata de un prieten care la randul sau a colaborat cu dumneavoastra.

Fulvia Dinescu, Constanta

Recomand cu multa caldura echipa domnului Robert Gargaianu si as colabora oricand cu REALPRO

Am contactat Realpro in urma recomandarilor primite de la prieteni care au auzit de aceasta companie, in special de domnul Robert Gargaianu, si care au fost foarte multumiti de serviciile prestate.

Romeo Cezar Florica, Constanta

Există agenţi care îşi fac meseria după ureche ... şi agenţi profesionişti

Există muzicieni şi lăutari. Primii cântă după note pentru că au studiat îndelung muzica şi i-au înţeles tainele, ceilalţi cântă după ureche pentru că studiul presupune mult efort şi pentru că au văzut că au destui clienţi care îi plătesc chiar dacă îşi fac superficial meseria, spunându-şi la rândul lor “las că merge şi aşa”.

Familia Mielcioiu, Vânzători (Piteşti)

Cred ca vanzarea casei relativ repede fata de inceperea colaborarii se datoreaza sistemului Realpro

Domnul Padurariu a venit la noi la ceva timp dupa ce am scos casa la vanzare. A durat ceva pana am semnat contractul intrucat eram foarte reticent la a oferi reprezentare exclusiva.

Alexandru Cosma, Bucuresti
Congratulations Your QuickLink is functioning properly