Am apreciat foarte mult implicarea si modul in care s-a comunicat

La inceputul colaborarii am fost putin rezervata in ceea ce priveste sistemul de lucru propus. Apartamentul fusese pe piata de mai bine de 1 an fara rezultate imbucuratoare. 

In momentul semnarii contractului, mi-am spus ca ce mai conteaza poate inca 6 luni (perioada propusa de REALPRO pentru colaborare). Am fost placut surprinsa ca dupa 3 luni sa facem vanzarea.

In tot procesul de vanzare al apartamentului am avut parte de un REAL suport din partea domnului Statescu, eu locuind in alt oras. Prezenta mea a fost necesara doar la incheierea antecontractului notarial si a contractului final.

Pe langa forma organizata de lucru, am apreciat foarte mult felul in care s-a comunicat si implicarea in partile adminitrative ale procesului de vanzare-cumparare (notar, banca, companii utilitati, unitati administrative locale).

Dedicatia si competentele domnului Statescu si echipei dumnealui au facut ca tot acest proces de vanzare-cumparare sa para usor si placut. Recomand cu incredere serviciile prompte pe care le ofera biroul REALPRO Marius Statescu.

Va multumesc pentru profesionalismul demonstrat.

Anca Goran

Anca Goran, vanzator apartament Rm.Valcea
Congratulations Your QuickLink is functioning properly