Cum Economisiti Mii de Euro cand cumparati

Daca si dumneavoastra sunteti ca majoritatea cumparatorilor, atunci aveti in minte doua motivatii principale atunci cand incepeti sa cautati o casa. In primul rand doriti sa gasiti o casa care sa se potriveasca perfect dorintelor si nevoilor dumneavoastra si, in al doilea rand, doriti sa cumparati aceasta casa la cel mai mic pret posibil.

Daca veti analiza situatia acelor cumparatori de succes care au reusit sa cumpere casa dorita cu mii de euro sub pretul cerut de vanzator, vor iesi la iveala anumite elemente comune. Tehnicile de negociere sunt importante, dar exista trei factori suplimentari care trebuie sa intre in actiune cu mult inainte chiar ca dumneavoastra sa inaintati o oferta scrisa.

Aceasta tema face obiectul unei analize ample din partea expertilor imobiliari, iar un rezumat al concluziilor lor precum si un plan de cumparare pas cu pas destinat cumparatorilor de case, pot fi gasite intr-un nou raport special numit “Cumparatori: Cum sa Economisiti Mii de Euro Cand Cumparati”.

Acest raport GRATUIT trateaza psihologia modului in care un vanzator stabileste pretul de vanzare si va ofera 3 pasi simpli de urmat inainte chiar de a pune piciorul in casa vanzatorului, pentru a va asigura ca puteti sa reduceti mii de euro din pretul casei pe care o doriti.

Comandati ACUM acest raport pentru a afla cum puteti economisi mii de euro cand cumparati o casa.

Datele Dumneavoastra
Prenume Nume

To make sure that we send you the right information to help you in your current situation, please indicate which report you want to receive:

  • If you are planning to make your move in the next 6 months or less, you'll need to organize yourself quickly. However, even within this short time frame, there are many issues you can address. Please order Report #1.
  • If you think it will be longer than 6 months before you make a move, there are a greater number of issues you can address. Within this longer time frame, the choices that face you are a little broader. Please order Report #2.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Va garantam confidentialitatea datelor dumneavoastra. Informatiile dumneavoastra sunt colectate exclusiv in scopul de a va furniza informatiile solicitate si nu vor fi comunicate, vandute sau inchiriate niciunei terte parti.
Congratulations Your QuickLink is functioning properly