Sistemul de Vanzare Garantata de Case

Noi va oferim o modalitate de a va vinde casa, sigura si total lipsita de riscuri. Casa dumneavoastra se va vinde Rapid, pentru Cei Mai Multi Bani, si cu Cea mai Mica Bataie de Cap.

REALPRO este prima companie de reprezentare imobiliara din Romania iar agentii REALPRO sunt specializati in vanzarea de case unifamiliale, apartamente si case de vacanta.

Noi ne diferentiem de ceilalti agenti imobiliari prin faptul ca suntem responsabili fata de dumneavoastra. Cu alte cuvinte, noi nu va promitem doar, ci va garantam contractual prin Certificatul de Garantie REALPRO, vanzarea casei dumneavoastra la pretul si in perioada convenita.

Noi luam asupra noastra riscul vanzarii, astfel incat dumneavoastra nu trebuie sa o mai faceti, si acest lucru le ofera clientilor nostri mult mai multa liniste sufleteasca in procesul de vanzare a casei.

Contactati un agent REALPRO pentru a afla mai multe despre "Sistemul de Vanzare Garantata de Case".
Datele Dumneavoastra
Prenume Nume
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Va garantam confidentialitatea datelor dumneavoastra. Informatiile dumneavoastra sunt colectate exclusiv in scopul de a va furniza informatiile solicitate si nu vor fi comunicate, vandute sau inchiriate niciunei terte parti.
Congratulations Your QuickLink is functioning properly